Annons
AnnonsCÉLINE


celineNi som har koll på min Instagram har nog redan sett bilden till vänster. Sprang på dessa skönheter när jag hade några timmar på stan i Köpenhamn i lördags och blev så kär. Men dom är alldeles för dyra för att bara springa på och bara köpa så det blev inget köp. Får se om jag hittar dem igen, gillar den konjakfärgade varianten också, tänk så fint till jeans!

Annons

I ran into these lovely heels from Céline when I was in Copenhagen last weekend. But they are to expensive to just buy without thinking, so I decided to wait. I also like them in the other model, in brown. imagine the brown heels to a pair of blue jeans!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/21/monday-7/