Annons
AnnonsFALL SHOES


IMG_4540 (kopia)Är så nöjd med detta köp, gillar verkligen modellen och den röda klacken som detalj. Några andra boots jag kommer använda lika mycket i år som förra är dessa från YSL. Såg att samma modell finns att köpa på Trendsales just nu. En annan höstsko som jag också gillar att bära till ankel korta jeans är ballerina skon eller den spetsiga varianten på den som också går att fynda på trendsales just nu från Céline och Chloé. Ett litet tips bara, puss

Annons

Love these boots and especially the detail with the red heel. I also like the boots that I bought last year from YSL. I saw that you can find the same model at Trendsales right now. Another shoe that I prefer to wear in autumn with jeans is the Ballerina shoe. I also like the pointed model that you also can find at Trendsales right now from Céline and Chloé.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/15/stockholm-9/