Annons
AnnonsMY OUTFIT AT TRENDSALES


tsHär ser ni några av mina favoritplagg i garderoben som har varit med på många outfits de senaste året, ni kan hitta exakt dessa saker på Trendsales just nu. Fast till ett betydligt bättre pris, så många gånger som Trendsales räddat mig när jag börjat sukta efter nått plagg från föregående säsong! Här, här och här hittar ni plaggen ovan. Och om ni av någon anledning inte skulle vara medlemmar på Trendsales så blir ni det här.

Annons

Here are some of my favorite pieces in my closet that has been featured on many outfits this year, you can find exactly these items on Trendsales right now. Here, here and here you will find the clothes above.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/10/belt-2/