Annons
AnnonsCHALLENGE


Jag tycker verkligen det är så kul att blogga, inte en enda gång sedan jag började för många år sedan har jag haft ett avbrott eller en paus. De enda som är svårt för mig med mitt heltidsjobb som stylist är att hitta tiden för bloggen, men egentligen handlar det nog mest om planering vilket inte är min starkaste sida. Men däremot är jag grym på att tävla och slå vad med mig själv. Så för att hitta tiden till bloggen och därmed uppdatera mer så har jag nu slagit vad med mig själv om att i en veckas tid köra 3 olika blogginlägg per dag. Ett av inläggen kommer dagligen att vara dagens outfit men min fråga till er är vad ni önskar se i de andra blogginläggen? 

Annons

I think is so fun to write this blog, the only thing that is difficult for me with my full-time job as a stylist is to find the time for the blog. But to be honest it’s not only about the time, I think it’s more about planning my time in a good way, which I’m really bad at. But I love to challenge myself and therefore I have decided that from tomorrow and a week ahead I will update the blog with three posts a day. One of the posts will be today’s outfit but my question to you is what you want to see in the other blog posts?

TAGGAR
38 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/08/in-stores-at-inspo/