Annons
Annons



IN STORES at IN/SPO


dennaMin nära vän Rami Hanna har just lanserat In/spo som ni absolut inte får missa att kolla in. Han frågade mig om jag ville dela med mig av mina favoriter i butik just nu och såklart ville jag det, kolla in inlägget här.

Annons

My good friend Rami Hanna just launched In/spo. He asked me if I could share my favorite items in stores right now, so don’t miss to check it out!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.com



Annons




Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/07/on-my-mind-23/