Annons
Annonsmeandmet


IMG_4949 (kopia)För mig handlar den här hösten om klassiska plagg. En av mina favorit tröjor den här säsongen ser ni ovan från Filippa K, finns att köpa hos Meandmet. Jag har även valt ut några andra klassiska plagg ur deras sortiment som ni ser här nedan. En klassisk peacoat känns helt klart som ett måste i garderoben om ni frågar mig, både på vår och hösten. Den här från Ganni tycker jag är ett super fint alternativ. Gillar också den ribbade tröjan från Filippa K som jag själv har, den perfekta basen till jeans!

Annons

For me it’s all about classic garments this fall. Above you see one of my favorite knit this season from Filippa K, available at Meandmet. I have chosen some other classic pieces from meandmet as you can see below. I think that a classic peacoat is a must have in a wardrobe, both for spring and autumn. I really like this one from Ganni, I also like this ribbed sweater from Filippa K that I have in my closet. It’s the perfect base top to jeans.hejhej

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/05/fredags-buketten/