Annons
AnnonsFRIDAY


storiPhoto: Eveline S. Blazer/Acne Sweater/Zara Jeans/Vintage Levis Clutch/LV Ballerina/Cos Rings from Jane Koenig och Mumbai. 

Igår såg jag ut så här, jag och Ellen gjorde ett tappert försök för att få till en seriös bild tillsammans! Men det gick inte så bjuder på en med asgarv istället haha. Kvällen igår spenderades hemma i lägenheten, lite fix och trix. Ikväll väntar kräftskiva med alla bästa vänner.

Annons

So this was my look yesterday, me and Ellen tried to get a serious picture of us together but we just started laughing all the time haha. Yesterday evening was spent at our new home, fixin’ & trixin’. Tonight is crayfish party with best friends on the schedule, talk to you more later!000_3234 (kopia)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/04/ballerina/