Annons
AnnonsPANCAKES AND THE LAST DAY IN NYC


IMG_4284When you are in New York you cant’t miss these vanilla buns att The standard grill, best I ever ate!IMG_4324 (kopia)Im so in love with my new boots from Top Shop.1IMG_4311At the Standrard, love this restaurant.IMG_4318 (kopia)This time we decided to stay in mid town, a really good decision.IMG_4044 (kopia)IMG_4300 (kopia)IMG_4314 (kopia)Loving the floor and these chairs..IMG_4060 (kopia)IMG_4419 (kopia)Sista dagarna i NYC var underbara, vi åt den godaste frukostarna, promenerade till High line, strosade i några butiker, fixade naglarna i China town och innan vi skulle åka till flygplatsen hämtade vi upp dom godaste humbugarna på mitt favorit ställe Brinkley’s! TACK New York och världens bästa mamma för en underbar vecka, ses snart igen!

Annons

The last days in NYC were so wonderful. We ate great breakfasts walked around the High line, strolled in to some stores got our nails done in china town and before we went to the airport we grabbed the best burgers from my favorite place; Brinkley´s. THANK YOU New york and the best mom in the world for a great week, See you soon again!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/09/03/fall-3/