Annons
AnnonsATT SÄLJA PÅ TRENDSALES


Mina vänner och bekanta frågor ofta mig var dom bör vända sig när dem vill sälja någonting och mitt svar är alltid detsamma, på Trendsales såklart. Det som jag upplever de bästa med att sälja där är att man faktiskt får rätt betalt för sina plagg trots andrahandsvärdet, inte som på andra liknande siter där man lägger ut en acne skjorta för 1 kr och får hoppas på ett bra bud. Utan jag upplever att det är en stor skara modemedvetna köpare/säljare på Trendsales som gör att handel funkar väldigt bra och slutar i en bra affär för både köpare och säljare.

Annons

Jag rekommenderar även Trendsales pga betalningssättet med TS-handel där köpare som säljare kan känna sig helt trygga. Och ett extra plus är smidigheten, ni har väl appen i telefonen? Super lätt att upprätta annonser därifrån (ett litet tips bara).

Jag funderar på att sälja en av mina absolut finaste väskor i veckan, måste bara tänka på det lite till. Men den kommer inte tillräckligt mycket till användning och om jag vill köpa en ny när jag är i NYC får det nog bli så, men måste fundera lite till.1111000_1932

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/08/15/house-doctor-2/