Annons
AnnonsFALL LOOK


000_2278 (kopia)Photo: Evelina S. Blazer/Acne Trousers/Weekday T.shirt/Gina Tricot Bag/Chloé Shoes/Isabel Marant.000_2327Så här såg jag ut i början av veckan när det var lite svalare än vad det är nu. Här ser ni några av höstens grundstenar i min garderob, den perfekta basen helt enkelt. Det är verkligen mitt största tips när det kommer till att bygga höst garderoben, satsa på en väl sittande kavaj, kostymbyxor och t.shirts. Jag personligen gillar klassiska plagg med en tvist, som både kavajen och kostym byxan ovan.

Annons

So this was my look earlier this week when it was a bit colder than it’s now. Here you can see some of my most important items for my fall wardrobe. My biggest tip when it comes to building a autumn wardrobe is to invest in a well-fitting suit jacket, pants and t.shirts. I personally like classic clothes with a twist, as the jacket and suit trousers above.000_2330

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/08/14/friday-9/