Annons
AnnonsTHE BLAZER


dennaKavajen är det absolut bästa plagget jag vet och kanske de plagg jag använder allra mest under höst och vår därför försöker jag nu att intala mig själv att det är rimligt att lägga en orimlig summa på just en kavaj, låter det klokt? haha.

Annons

Jag har gjort tappra försök att hitta en på second hand, tro mig! Men jag har inte lyckas hitta någon med bra passform. Här ovan ser ni tre favoriter, från vänster: Stella McCartney aw14, sitter ständigt och letar efter denna på Trendsales eftersom den är från föregående säsong. Också har vi dyrgripen från Acne och den sista från Filippa K som hänger hemma hos mig just nu. Men jag har nu bestämt mig för att lämna tillbaka Filippa K kavajen och köra på Acnes! Blev något mer övertygad när jag såg hur fin den var på, på Caroline blogg!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/08/02/cos-2/