Annons
AnnonsBACK HOME


2119_6751 (kopia)Photo & edit: Evelina S. Då var man hemma igen efter en helt fantastisk resa, jag har mer bilder att dela med mig av så det kommer nu i veckan. Så här såg jag ut idag, Jacket/Acne Bag/Chloé Skirt/HM Shoes/Superga.

Annons

And Im back home again after an amazing vacation, but it feels great to be back. So this was my look today with skirt from HM, jacket from Acne, bag from Chloé and Superga sneakers.s11119_6765 (kopia)222119_6773 (kopia)Vad gillar ni mina nya kjol? Jag känner mig så fin i den, den påminner mig om Céline kjolen som jag så länge pratat om, men som jag inte ens skulle ha råd att köpa på 70% rea haha.

I really like my new skirt, it reminds me of the Céline skirt that I had on my mind for a long time but which is to expensive even on 70% off. 119_6762 (kopia)

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/07/20/last-day-2/