Annons
AnnonsVACAY


IMG_1341 (kopia)Yesterday we rented this car and drove around the island IMG_1256 (kopia)When we saw a bay like this we stopped to take a swim.hejIMG_1086Me yesterday in dress from Zara.IMG_1472 (kopia)We stopped in Stari Grad to eat the most delicious tuna carpaccio.IMG_1491My favorite restaurant.IMG_1556 (kopia)My love in the other car that we rented.IMG_1304 (kopia)My lovely friends and travel company.

Annons

IMG_1542 (kopia)

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/07/11/good-morning-from-the-beach/