Annons
AnnonsPOST CARD


IMG_0599Påväg ner till hamnen i Monaco iklädd i klänning från Gina Tricot aw15. / In Monaco, dress from Gina Tricot aw15.IMG_0677 (kopia)På stranden i Antibes: bikini från Cos, handduk från Åhlens och produkter från Clarins. / On the beach in Antibes: Bikini from Cos, products from Clarins   and towel from Hemtex. IMG_0712IMG_0667 (kopia)Bikini överdel från Stella McCartney och underdel från Filippa k. / Bikini top from Stella McCartney and bottom from Filippa K. IMG_0706Bästa pastan i Antibes / Best pasta in Antibes IMG_0439 (kopia)IMG_0408 (kopia)Från våran balkong / From our balcony. 

Annons

 

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/15/best-weekend/