Annons
AnnonsBEST WEEKEND


IMG_0729 (kopia)IMG_0650 (kopia)IMG_0560 (kopia)111111IMG_0576 (kopia)IMG_0432 (kopia)IMG_0406 (kopia)IMG_0580 (kopia)Jag har så mycket bilder att visa (wifi fungerade inte så bra, därav gles uppdatering). Har haft världens bästa weekend med två av mina bästa vänner, vi har ätit och druckit gott, skrattat och pratat sent inpå natten. En sådan weekend jag alltid kommer att minnas.

Annons

I have had the best weekend ever with two of my best friends. We ate really nice dinners and had lots of good drinks, laughed plenty and talked into the late night. A weekend that I never will forget. 

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/14/post-card-from-nice-monaco/