Annons
AnnonsPOST CARD FROM NICE & MONACO


IMG_0593 (kopia)Igår tog vi tåget till Monaco. / Yesterday we took the train to Monaco.

Annons

1IMG_0410 (kopia)Första kvällen i Nice bar jag min vad jag tror kommer bli sommarens favorit klänning från Gina Tricot. / The first evening here in Nice I wore my favorite dress for the moment, from Gian Tricot. IMG_0447 (kopia)Vi börjar varje middag med ett glas bubbel och ost tallrik. / We start every dinner with sparkling wine and a cheese plateIMG_0442 (kopia)IMG_0534 (kopia)Igår hängde vi på stranden några timmar på förmiddagen, min kaftan är från Filippa K. / Yesterday we spent some time at the beach, my caftan is from Filippa k.IMG_0628 (kopia)Vi hade en sjukt rolig ute kväll igår i Monaco, tjejerna ligger fortfarande och sover haha. / We had the best party night in Monaco last night.IMG_0611IMG_0583 (kopia)Igår såg jag ut så här, detta är den mest perfekta ribbade klänningen som jag lånat från jobbet (Gina aw15) / Yesterday i wore the most perfect black dress from the fall collection (Gina Tricot) 

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/11/new-apartment/