Annons
Annonspre sale


IMG_0403 (kopia)Nu har jag en rolig sak till er, nämligen en personlig kod till alla mina läsare vilket gör att ni får hela 40% rabatt på alla varor hos Meandthemet när ni skriver in koden ”hanna40” i kassan. Detta erbjudande gäller tom den 18/6. Finns så mycket fint som tex denna klassiska trenchcoat från Dagmar och såg även att min tröja från Ganni finns kvar.

Annons

Right now I have a personal code to all my readers which means that you receive 40% discount of all items at Meandthemet when you enter the code ”hanna40”. This offer is valid until 18/6. There is really nice stuff at meandthemet for the moment, example this classic trench coat by Dagmar and my sweater from Ganni. Happy shopping!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/08/on-my-mind-18/