Annons
AnnonsNEW APARTMENT


IMG_0361 (kopia)Igår flyttade vi in i våran DRÖM lägenhet och i morse kom målarna och som ni kanske förstått på instagram så har vi valt att tapetsera i många av rummen. Jag har beställt alla tapeter genom Wallvision och fått den bästa servicen, så kan verkligen rekommendera er att beställa genom dem.

Annons

Yesterday we moved into our new dream apartment and as you may have realized on instagram we are going to wallpapering the rooms. I have ordered all the wallpaper by Wallvision and I’ve got the best service!IMG_0388I rummet där vi kommer ha walk-in-closet och ”kontor” hörna valde vi den här tapeten i märket Borås tapeter. Är så nöjd med färgen, blev precis som jag hade tänkt mig.

In the room where we will have the walk-in closet and ”office” we chose this wallpaper from Boråstapeter.IMG_0377Till Hallen valde vi en tapet från Cole And Son i den här färgställningen, är helt över förtjust i den här tapeten och hur bra blev de inte till de svarta dörrarna?

And for the hall we chose a wallpaper from Cole and Son, I really love this wallpaper and especially with the black doors.IMG_0387 (kopia)En av alla fina fönster i lägenheten / One of all beautiful windows in the apartment.IMG_0393 (kopia)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/11/pre-sale-at-me-and-the-met/