Annons
AnnonsNeed you help! NICE


Processed with VSCOcam with c3 presetOkej nu behöver jag er hjälp! Jag vill ha alla tips som ni ligger inne på främst om Nice (men också Monaco) och mindre orter runt om. Vill veta allt om vilka stränder, restauranger, utkiksplatser, klubbar, drink-ställen etc som vi inte får missa. Bring it, puss och tack!

Annons

In 5 days I will go on vacation with my girl friends to France, Nice. So hit me with all the hot spots in Nice (but also Monaco) and smaller places around. Thanks! 

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/07/6546/