Annons
Annons& OTHER STORIES


IMG_0336 (kopia)Bikini från & Other Stories som åker ner i resväskan nästa vecka när det är dags för Frankrike. /

Annons

Bikini from & Other Stories that i will bring to France next week. IMG_0354 (kopia)Älskar smink avdelningen på & Other Stories och här ser ni mitt senaste tillskott för sommaren. / I love the cosmetic department at & Other Stories and this is my lates addition for summer.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/06/05/filippa-k-3/