Annons
AnnonsJANE KOENIG – TÄVLING


506419f7ac708ba9ead6d167c0941fe2_980x0_c_85_ns_v4Imorgon är det ju mors dag och i samband med det har jag en tävling till er där ni kan vinna ett love tag halsband från Jane Koenig att ge bort som mors dag present. Det ni behöver göra är att kommentera detta inlägg med er mammas namn och berätta varför just hon ska få detta halsband.

Annons

Ni får själva välja i vilket material halsbandet ska vara i, se de olika alternativen här. Jag drar en vinnare ikväll, så lycka till!

TAGGAR
140 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/05/29/6481/