Annons
AnnonsPARIS


IMG_0190 (kopia)The last day we ate breakfast at Le Pain Quotidien.IMG_0182 (kopia)And we strolled around in areas around the Louvre our last hours in Paris.3333IMG_0114 (kopia)Jeans/Acne Sweater/Gina Tricot Blazer/H&M Bag/Celiné.IMG_0183 (kopia)Love this avocado sandwich, a fovorite of mine.IMG_0137 (kopia)Skirt/Lindex Sweater/TopShop Blazer/H&MIMG_9947 (kopia)My love.IMG_0126 (kopia)So happy for this weekend (!!)

Annons
TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/05/15/paris-by-night/