Annons
AnnonsSTRIPES


IMG_0080 (kopia)Snart kommer en bildbomb från kvällen igår, slänger upp denna så länge. Tröja från Filippa K och väska från Mulberry. Har fått många frågor kring mitt halsband och det är en present från min bästa kompis. Det står mitt namn på arabiska och är de finaste smycke jag äger. Det betyder jätte mycket för mig!

Annons

So here is a sneak peek at my outfit from yesterday night, will soon post more pictures from yesterday evening. Bag from Mulberry and sweater from Filippa K. I got a lot of questions about my necklace and I got it from my best friend and it means a lot to me. It’s my name in arabic!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/05/14/paris-3/