Annons
AnnonsPARIS CALLING


IMG_8991 (kopia)Jag har inte haft en minut över på två veckor nu så det ska bli riktigt skönt med lite semester, ska nämligen snart gå på flyget till Paris för att fira killen som fyller 25. Kommer nog bli en magisk lång weekend.

Annons

Och en av sakerna som är nerpackade är självklart favorit scarfen från Hermès. Ni kommer få en hel del uppdatering från Parre, det lovar jag!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/05/10/on-my-mind-16/