Annons
AnnonsWEDNESDAY


fefrefrDSC_1987 (kopia)Photo: Charlotte Håkanson

Så här såg jag ut idag med byxor från Zara, Dagmar jacka och tröja från Ganni. Imon jobbar jag halvdag och sen väntar lång ledigt. Ska ta hand om lägenheten, träna och umgås med vänner och familjen under ledigheten. Ska ni göra nått roligt? Har lovat mig själv att gå pw tidigt imon bitti så ska sova nu och hoppas på att komma upp i tid. Vi hörs mer imorgon!

Annons

This was my look for today with pants from Zara, sweater from Ganni and Dagmar jacket. Tomorrow I just work until lunch and then the long weekend start. I’ll fix some things in the apartment, train a lot and spend some time with family and friends during this weekend. Now: go to bed, will talk to you tomorrow. 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/04/30/6218/