Annons
AnnonsTRENDSALES


IMG_1807-copyPå bilden ser ni två plagg som ligger i ”kanske sälja högen”, jag vill egentligen inte göra mig av med dessa två men både är i fel storlek. Håll utkik på Trendsales i helgen så får ni se vad som kom med från min rensning!

Annons

Precis som min vän och Trendsales kollega Ellen har även jag kvällen till ära rensat min garderob och tänker fota av dessa plagg till helgen för att slänga upp nya annaonser på Trendsales. Det finns ett så sjukt stort och bra utbud på Trendsales med märkesvaror från både Sverige, Danmark och Norge. Just nu är jag med och budar på en superfin scarf som jag hoppas på att bli min och dagligen spanar jag efter att dessa skor ska trilla in i Bazaren. Har ni gjort nått sånt där super köp på Trendsales? Hade varit kul om ni ville dela med er!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/04/27/needle/