Annons
AnnonsCÉLINE


DSC2209Bild: lånad av Sofi.

Jag har haft dessa klackar från Céline på minnet sedan jag provade dem i NYC förra året. Jag har letat och letat på Trendsales utan att hitta dem i min storlek. Men så berättade Caroline för mig att dem nu finns att få tag på i Stockholm, ska ju dit om 1,5 vecka och ska då gå och pröva dem för att se om det känns rätt i shopping-hjärtat, isåfall kan det mycket väl bli ett köp.

Annons
TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/04/12/favorites-4/