Annons
AnnonsON MY MIND


Namnlöst-3Sweater from See by Chloé, Heels from Acne and Lamp from Søren Rose Studio.

Tisdag idag och jag måste erkänna att det var lite segt att gå upp imorse efter den långa helgen. Hoppas ni har haft en bra påsk! Tre ting som snurrar i mitt huvud just nu: de perfekta vardagsklackarna, inte sant? (någon som vet hur dem är i storlek?) Den perfekta lampan att ha jämte sängen samt ännu en randig tröja, får aldrig nog av randigt!

Annons
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/04/06/palmgrens/