Annons
AnnonsMONDAY


rftNamnlöst-1Photo: Evelina S. Jeans/Cos Bag/Céline Heels/Acne Jacket/& Other Stories Top/House of Dagmar

Den här måndagen har varit riktigt trött men ändå tvingade jag mig själv till gymmet efter jobbet där jag sprang intervaller. Har känt mig mycket piggare efter det, och imon står zumba på schemat. Så skönt att äntligen vara igång med träningen.

Annons

I have been so tired this Monday, but I force myself to the gym after work where I ran intervals. And I have actually felt much more energetic after that, and tomorrow I will do some zumba. So nice to finally be started with training again!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/30/on-my-mind-10/