Annons
AnnonsLOOK


DSC_1625Photo: Charlotte H.

Så här såg jag ut i fredags , (helbild kommer senare). Jeans/Levis 501 Skjorta/Gina Tricot Väska/Balenciaga Scarfs/Chanel Jacka/Vinatge. Måste slå ett slag för den här skjortan som är i 100% siden, tokälskar den blå/grå färgen och modellen.. Jag har storlek 42 då jag gillar att den blir lite lös.

Annons

So this was my friday look. Jeans/Levis 501 Shirt/Gina Tricot Bag/Balenciaga Scarves/Chanel Jacket/Vintage. I have to talk more about this shirt in 100% silk for a really good price. I love the grey/blue color and the fit, I have size 42 in this shirt because i love when it’s oversized!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/29/new-in-8/