Annons
AnnonsFRIDAY


DSC_1563Photo: Charlotte H.

Som lovat så kommer här hela outfiten från i fredags. Jeans/Levis 501 Skjorta/Gina Tricot Väska/Balenciaga Scarfs/Chanel Jacka/Vinatge Klackar/Givanto Rossi. Har städat hela lägenheten idag och precis varit och köpt färska blommor. Om ni undrar var min bränna kom ifrån så är det bästa Sylvie som har sprayat mig, blir alltid så nöjd när hon gör det.

Annons

Here is the whole outfit from last Friday as I promised. Jeans/Levis 501 Shirt/Gina Tricot Bag/Balenciaga Scarves/Chanel Jacket/Vinatge Heels/Givanto Rossi. DSC_1528

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/29/a-orange-box/