Annons
AnnonsA ORANGE BOX


IMG_8971 (kopia)Tycker att min nya scarf är värd ett eget inlägg. Som jag skrev förra veckan så var jag på jakt efter en ny, mindre scarf och framför ögonen på mig i Köpenhamn låg den perfekta. Min garderob består av mycket marinblått och jeans därför föll jag pladask för denna. En fin detalj på en enkel outfit, jag är super nöjd!

Annons

I love my new scarves from Hèrmes that I bought in Copenhagen this week. It’s a perfect detail for a simple outfit. 

IMG_8990 (kopia)IMG_8991 (kopia)

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/29/look-12/