Annons
AnnonsWEDNESDAY


DSC_1305 (kopia)Photo: Charlotte H.

Jeans/H&M Jacket/Dagmar Bag/Celine Sweater/Dagmar. Det har varit en fullspäckad vecka därav något glest med uppdatering här. Kom precis hem från en morgon pw med Jimmy och ligger nu i soffan. Ska till frisören snart. Klipper mig alltid i Stockholm annars hos min fantastiska Emeli som jobbar på Hair Fashion i Vasastan. Hon är grym, så ett litet tips bara! Men mitt hår har växt som ogräs de senaste och jag behöver verkligen göra någonting åt det NU haha så ska snart bege mig till duktiga Frida på Familjen Sandwall. Vi hörs mer sen, ha en fin dag!

Annons

DSC_1382

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/23/5655/