Annons
AnnonsWEEKEND


denhrPhoto: Evelina S. Jacket/Dagmar Pants/HM Sweater/

Annons

Gina Tricot.

Hoppas helgen varit bra, jag har tagit det ganska lugnt och mest bara hängt med alla som får mig att må bra. Nu är jag laddad för en ny jobbvecka och på fredag  åker jag tillsammans med Ellen till Köpenhamn för att äta middag och ha en trevlig kväll styrt av Jane Koenig. Vi kommer även hinna gå några rundor på stan och då ska jag titta närmare på den här godbiten. Men nu: sova, god natt!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/21/house-of-dagmar-new-in/