Annons
AnnonsHOUSE OF DAGMAR – NEW IN


IMG_8835 (kopia)Här ser ni två av mina favoritplagg ur Dagmars vårkollektion, och med tanke på inlägget innan detta så kanske ni förstår att jag fullkomligt älskar den blåa tröjan. Och skinnjackan är en klassiker som jag länge haft på minnet, så glad att den äntligen är min!

Annons

Here are two of my favorite pieces from Dagmar’s spring collection, and if you remember the post before this one then you understand that I absolutely love the blue sweater. And the leather jacket is a classic one that I have had on my mind for a long time now, so happy that it’s finally mine!IMG_8826

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/21/blue/