Annons
AnnonsHVAR


IMG_2852 (kopia)IMG_3704 (kopia)IMG_3062 (kopia)Längtar så till semestern på den här ön i sommar, kolla utsikten från balkongen (vi hyr samma lägenhet i år) eller den extremt goda cevapcici och citron ölen till lunch. Älskar de simpla livet på Hvar, fyra månader kvar.

Annons

Longing for summer and vacation at Hvar. Look at the view from our apartment or the food. I love the simple beach life, 4 month to go!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/19/orange/