Annons
AnnonsORANGE


IMG_8767 (kopia)Kan inte riktigt sluta dela med mig av bilder på min fina väska, för mig känns det så rätt att ”investera” i denna typ av väska. Som inte är för enkel eller basig. Utan som har det lilla extra och som verkligen känns typisk mig.

Annons

I can’t stop sharing pictures of my new bag, for me it feels so right to ”invest” in this type of bag. Which is not too simple or basic. A bag that has that little extra and feels typical for me and my style.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/19/look-11/