Annons
AnnonsON MY MIND


hejhejhejhejhejdhejFyra ting som ligger högt upp på shoppinglistan just nu. Skorna har ni sett i mina kollage några gånger nu och jag vill så gärna ha dem, de är sådär perfekt rockiga. Men jag får nog vänta tills rean, då priset är väldigt saftigt. Annars tänker jag bocka av väskan från Stella, byxorna från Hunky Dory och scarfen från Jean Patou den här våren.

Annons

4 things that is on my mind right now and on my shopping list: The shoes that I have talked about before from Saint Laurent, I want them so much but the are to expensive so I think I have to wait for the sale. I also want to buy the bag from Stella, the pants from Hunky Dory and the scarf by Jeans Patou this spring.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/19/good-morning-3/