Annons
AnnonsGOOD MORNING


DSC_1111 (kopia)Photo: Charlotte H.

Godmorgon, mår ni bra? jag mår fint, ser fram emot helgen som börjar närma sig! Tänkte att jag slänger upp en bild till från denna outfit som jag hade på mig häromdagen. Nu ska jag ta i mejlen innan morgonen första möte börjar. Vi hörs mer sen!

Annons

Good morning, how are you? I’m really good, looking forward to the upcoming weekend! Here is one more picture from my look yesterday. Now I’ll go through my mailbox before my first meeting this morning. Talk to you later!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/18/on-my-mind-6/