Annons
AnnonsTRENDSALES


Namnlöst-2Jag får en del frågor kring Trendsales, mest gällande om man verkligen kan vara trygg när man handlar där. Jag själv har köpt och sålt en hel del dyrare väskor, skor och plagg via Trendsales. Och så länge du handlar med TS-handel (läs mer om hur det funkar här) så är du som säljare och köpare 100% trygg.

Annons

Mitt nästa köpa via Trendsales blir ett par solbrillor från Céline, finns så mycket i Bazaren just nu till bra priser.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/16/ganni/