Annons
AnnonsNEW IN


IMG_8761 (kopia)Äntligen är den min, väskan som jag har tjatat om så länge. Jag älskar den till och med mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Tack vare att jag la ut en annons på Trendsales om att jag ville köpa den här väskan så är den nu min. Var och hämtade ut den idag, den är helt ny och alla lappar satt till och med kvar. Modellen heter ”Lily bouclé tweed shoulder bag” från Mulberry.

Annons

It’s finally mine, the bag that I have talked about  for a long time now. I love it even more than I thought I would do. I put an advertising at Trendsales and wrote that I wanted to buy this bag, and now it’s mine. It’s brand new and all the tags remained in the bag. The model is called: ”Lily bouclé tweed shoulder bag” from Mulberry.IMG_8756 (kopia)

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/14/on-my-mind-3/