Annons
AnnonsGINA TRICOT


uttanHär ser ni två av mina favoritplagg ur vårkollektionen som kommer ut i butik inom de närmsta veckorna. Pollensäsongen har börjat och det känner jag verkligen av, är tröttare än på länge. Just nu preppar jag inför nästa veckas plåtning, det blir Stockholm hela veckan. Inget mig emot!

Annons

Here are two of my favorite pieces from the spring collection at Gina Tricot. These two will be out in stores and online in a few weeks. The pollen season has started and I can really feel it, im so tierd! Right now I prepare for next week’s shoot in Stockholm. I will be in Stockholm the whole next week, love it!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/03/favorites-3/