Annons
AnnonsFAVORITES


IMG_8554 (kopia)Två favorit ting just nu, min fina ring som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent. Precis en sådan jag önskat mig, den passar perfekt bredvid mina andra tre ringar. Också parfymen som jag fick från Jimmys fina familj, tror bestämt jag har hittat min nya favorit doft. Ni vet en sådan som man kommer köpa om så fort den tar slut.

Annons

Two favorite things right now, my beautiful and simple ring I got from mom and dad at my birthday. It fits perfectly next to my other three rings. And my new perfume that I got from Jimmy’s family, I think I’ve found my new favorite perfume.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/03/02/birthday-gift/