Annons
AnnonsNEW YORK


5F4A1629Dagarna här är underbara men väldigt fullspäckade och intensiva. Idag har vi plåtat och jag kan knappt vänta tills att jag får visa er. Ikväll väntar middag på Buddakan. Så nu måste jag hoppa in i duschen, nedan kan ni se lite snaps från dagarna här..

Annons

The days here are wonderful and so much fun but very busy and intense. Today we had a shoot and I can’t wait to show you the result. Next up: dinner at Buddakan with the team. So now I have to jump into the shower, below you can see some snaps from the days..IMG_8371 (kopia)IMG_8356 (kopia)IMG_8385 (kopia)denna

1. Ni förstår inte hur goda dessa pannkakor är. / These pancakes for breakfast. 2. Utsikten från duschen gör att jag vill duscha flera gånger om dagen. / The view from the shower (!!). 3. Fräsch lucnh på Le Pain Quotidien / Fresh lucnh at le pain quotidien. 4. Jag och Rambo. / Me and Rami..

225F4A1606IMG_8329 (kopia)

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/02/14/nyc-snaps/