Annons
AnnonsNYC SNAPS


IMG_8353

hejhejhej

5F4A1168

IMG_8324 (kopia)

5F4A1152

Idag har vi letat loactions för måndagens plåtning, ätit världens godaste frukost och lunch samt hunnit med lite kvälls-shopping. Det är inte att tänka på nått annat än att klä sig varmt, därav denna mindre inspirerande outfit.

Annons

Today we have scouting locations for monday. We have also ate the best breakfast at Mondrian hotel and the most delicious burger for lunch at Brinkley’s. it’s so cold here, so I focus on to dress me as warm as possible, not the most inspiring look.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/02/14/nyc-3/