Annons
AnnonsSTOCKHOLM


IMG_8224 (kopia)Nu lyfter jag mot Stockholm, i kväll väntar middag på Farang med teamet och imorgon fotar vi andra delen av ” The Scandinavian It Girls” med Emma Elwin. Ni har väl inte missat vårt nya samarbete, isåfall kan ni läsa om det här och kolla in sneak peek videon här.

Annons

Next up: Off to Stockholm for shooting the second part of our new collaboration ” The Scandinavian It Girls” with Emma Elwin.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/02/09/svenskt-tenn/