Annons
AnnonsSaturday morning


IMG_8207 (kopia)

Startade morgonen med en riktigt god frukost, stekta ägg och keso med knäckebröd. Sedan mötte jag upp Ingrid på stan för lite strosande och en fika. Nu sitter jag hemma hos familjen och myser, men måste snart börja fixa mig. Ikväll blir det drinkar med dem bästa jag vet!

Annons

Started this morning with a very good breakfast. Then I met up with Ingrid for a coffee and now I’m at my parents’ house for dinner. And tonight I will drink cocktails with my best friends. What a weekend!

IMG_8204 (kopia)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/02/06/friday-4/