Annons
AnnonsFRIDAY


IMG_8171 (kopia)

Hej freadg! idag vaknade jag med min vanliga energi tillbaka, Så skönt.. Ser fram emot en helg hemma eftersom jag jobbat två veckor i rad utan helg. Så peppen på den här helgen är rätt hög så att säga.

Annons

I dag ska jag och Jimmy ha en mysig dag i Göteborg med lite shopping och restaurangbesök, date night!! Rotade fram dessa gamla godingar till pjucks imorses som jag återigen har funnit kärleken för, från whyred.

Hey FRIDAY! I’m so excited for this weekend. I have been working two weeks without having weekend, so this weekend will be spend with family and friends. But tonight me and Jimmy have date night, which means visit a favorite restaurant and shopping i Gothenburg. Btw, this morning I found these heels from Whyred that I forgot that I own. Think those are really cool!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/02/05/look-of-the-day/