Annons
AnnonsSTOCKHOLM FW


MG_2391-HD (kopia)

MG_2017-HD1 (kopia)

MG_1860-HD

Då säger jag tack för den här modeveckan och åker hem och packar om väskan till Amsterdam som väntar imorgon.. Blev en sväng till Stockholm idag också (kom hem igår kväll), men åkte tillbaka nu i eftermiddags och sitter på tåget påväg hem nu igen.

Annons

Jag förstår om ni inte hänger med, det gör jag knappt själv, haha. Lite bilder från Bon på mig och mina fina vänner Caroline, Rami och Ellen. <3

Thank you Stockholm FW for this time, so much fun! Im sitting on the train at the moment and Im so tierd!! Tomorrow it’s time for Amsterdam and a weekend full of work. Miss my bed and my bf, 2 two hours more and then HOME for 6 hours, yeey! Some pictures above from Bon.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/27/ts-collection/