Annons
AnnonsMBFW STHLM


IMG_0909 (kopia)

Nästa vecka står den svenska modeveckan på schemat och det är ju alltid lika trevligt, man har ju som vanligt sina favoriter som man ser fram emot lite extra men jag är i år väldigt nyfiken på nya Lamija Suljevic’s visning. Caroline har gjort en intervju med henne i och med hennes vinst av ”Peroni Designer Collaborations”  som ligger uppe här, som ni måste läsa!

Annons

Next week it’s time for Stockholm fw. You have to check out this interview with Lamija Suljevic’s !

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM HANNA

Hanna MW bloggar om mode, jobbar som stylist och skriver sidor i tidningen CHIC. Hon har världen som arbetsplats och alltid ett leende på läpparna. Här delar hon med sig av stylingyrket, resor, mode, frukostar och en hel del inredning. Förfrågningar om samarbeten mailas till: alicia.sternin@aller.comAnnons
Annons

Laddar http://hannamw.chic.se/2015/01/21/stockholm-4/